12 éves lányát verte meg szíjjal, amiért félmeztelenkedett a Facebookon

Egy hete tartja lázban ez a videó az angolszász médiát. A Facebookra feltöltött felvételen egy Trinidad és Tobagóból származó anya szíjjal veri 12 éves kislányát perceken keresztül.

A videót rövid idő alatt több tízezren osztották meg a Facebookon, és még a trinidadi családügyi minisztérium is megszólalt miatta.

article-2613651-1D5D636500000578-455_634x460

A nézőket természetesen az háborította fel, hogy az anya mennyire durván bánik a gyerekkel, ám később a lány nővérével egy újabb videót készített, amiben védelmükbe vették anyjukat. A lány elismerte, hogy hibázott, és arra biztatta kortársait, tanuljanak az esetéből.

Az anyát az háborította fel, hogy 12 éves lánya egy vele egyidős fiúval folytatott erotikus tartalmú beszélgetést a neten, és félmeztelen fotókat is feltöltött magáról. Az anya attól félt, hogy lánya idő előtt várandós lesz.

A négygyerekes édesanya, Helen Bartlett is végül kénytelen volt interjút adni egy helyi rádiónak az esetről. Azt mondta, tudja, hogy börtön fenyegeti emiatt, de mióta az apjuk elhagyta a gyerekeket, kezelhetetlen lett a legkisebbik lány, és nagyon aggódik amiatt, hogy valami baja esik.

Az apa egyébként egy rendőrtiszt. A család elmondása szerint egyszerűen elhagyta őket. A családügyi és szociális minisztérium közleményben hívta fel a szülők figyelmét, hogy próbálják fizikai inzultus nélkül nevelni a gyerekeket. (MailOnline/TrinidadExpress)