Egy felhőkergető utazás bármilyen alkalomra

ZENE
2014 április 27., 07:16
comments 7

Borongós, az előző éjszaka karcait magán viselő hétvégék délelőttjeire kitalált zenei sorozatunkban most egy különleges epizód következik.

Ezen a héten Kárpáti Dódi készült egy válogatással, de nem a megszokott módon: stúdióba vonult, és ott vette fel a mixet, úgy, hogy amolyan podcast-ként a számokat is ő maga konferálja fel, személyes történetekkel kiegészítve mindezt.

Kárpáti Dódi képzőművész, számos formációban megfordult már trombitásként. A Quimbynek 14 éve tagja, mellette mostanában a Mr. Priváti nevű zenekarában is játszik. A Quimbyt alighanem úgysem kell bemutatni senkinek, aki részleteket akar, az nézze a honlapjukat és Facebook-oldalukat. A Mr. Privátit pedig szintén Facebook-on érdemes követni, ahogy Dódi legfrissebb projektjeit is.

444_hangOver_#49 - Kárpáti Dódi (Quimby) by !!444!!! on Mixcloud

Számlista ezen a héten nincs a mixhez, hiszen a számok között Dódi maga mondja el, mit hallottunk éppen. A majdnem kétórás utazás a jazz, a blues és mindenféle gitárzenék világán kalauzol át minket,  tökéletes egy vasárnaphoz.

photo_camera Fotó: Mr. Priváti Facebook

Sorozatunknak ez már negyvenkilencedik része volt. A korábbiakat itt lehet végighallgatni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.