Gáztartályt kötött terhes barátnője hátára és felrobbantotta azt egy kínai

baleset
2014 április 27., 17:21
comments 13

Xu Fan 21 éves lány hat hónappal ezelőtt ismerkedett meg Li Mouliannal, akivel egy éjszakát töltöttek együtt, de az sikeres volt. A lány terhes lett, végül a pár úgy döntött, hogy megtartja a babát, össze is költöztek Guandong tartományban. A fiú viszont a héten meggondolta magát. Barátnőjét az éjjel alvás közben támadta meg, kirángatta az utcára, ott gáztartályt akart kötni a lány hátára. Közben a rendőrök is a helyszínre értek. Ekkor robbant fel a tartály, súlyos égési sérüléseket okozva mindkettejüknek. Most a pár egymás mellett fekszik Huizhou város kórházában, ott küzdenek értük az orvosok. A baba, csodával határos módon megmaradt. Sokkoló képek a DailyMail-en!

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.