Miért nyert újra Orbán Viktor? Mert őszödibeszéd!

politika
2014 április 29., 12:16
comments 28

Végképp levettük a kezünket a hanyatló Nyugatról.

Tegnap Fricz Tamás politológus alaposan kiosztotta Barack Obamát a Magyar Nemzetben. Az amerikai elnök nem gratulált Orbán Viktornak a választási győzelemhez, Fricz ezért húzta fel magát. Kérem ne, ne nevessenek!

Ma Kumin Ferenc, a magyar kormány angol nyelvű történetmesélésért felelős helyettes államtitkára írt egy hosszú, és érdekes posztot az Aljazeerán. Mi már nem akarjuk meggyőzni a Nyugatot semmiről. Gratuláljon az Obama annak, akit ez érdekel.

Kumin, az

Understanding the choice of Hungarian voters

című dolgozatában meséli el, mi történt most Magyarországon. Szóval 2014-ben ezek miatt nyert nagyot a Fidesz:

  • Nagyon jól megy a gazdaság!
  • Gyurcsány Ferenc őszödi beszéde kiszivárgott 2006-ban.
  • 2010-ben nagyot nyert a Fidesz.
  • Simon-ügy.
  • Az, új igazságosabb választási rendszer.
  • De a Nézőpont Intézet szerint a régi rendszerben is nyertek volna.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.