Ragyás kurvának nevezte Kurt Cobain Courtney Love-ot

Tbg
ZENE
2014 április 30., 07:01
comments 19

Kurt Cobain halálának huszadik évfordulója alkalmából a Seattle-i rendőrség újabb olyan dokumentumokat mutatott be a nyilvánosságnak, amiket a halála után személyes tárgyai között találtak.

Több helyszíni fotót is közzétettek, illetve egy kézzel írt levelet, amit feltehetően a Nirvana énekese írhatott feleségének, Courtney Love-nak, bár az íráson nincs dátum.

Én, Kurt Cobain hitvesemül fogadom Courtney Love-ot... Még akkor is, ha egy ragyás kurva és folyton drogokra és kurválkodásra költi a pénzemet

A Phoenix Hotel levélpapírjára írt sorokat Cobain pénztárcájában találták.

Sem Love, sem ügyvédje nem volt hajlandó reagálni az előkerült dokumentumokra, ami persze nem is csoda: már Cobain halálakor rajongók milliói vádolták azzal az énekesnőt, hogy ő borította ki annyira a rocklegendát, hogy az az öngyilkosságot választotta.

Így szekálták egymást

Persze mielőtt meggondolatlanul komolyan vennénk Cobain sorait, olvassák el Nirvana-szakértőnk, Fülöp Péter véleményét:

Amúgy csak viccelődtek egymással, ilyen volt a humoruk. Rendszeresen kritizálták egymást így, szarkasztikusan. Kurtről is írt valami jót Courtney, hogy "direkt antisztár, aki valójában vágyik rá, hogy minden tizenéves körberajongja, blabla" Fura kapcsolatuk volt. Szummaszummárum: még mindig nem Courtney Love ölte meg Kurtot. A pénztárcában meg azért volt a cédula, mert - gondolom - a hawaii esküvőjükön írták.

Kurt Cobain 1994-ben vetett véget az életének, fejbe lőtte magát. Az évforduló alkalmából ezzel a cikkel emlékeztünk azt énekesről. A levélrészlet és a képek itt nézhetők meg. (CBSNews)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.