Amikor Monica Lewinsky kinyitja a száját

külföld
2014 május 06., 15:20

Az mindig bekerül a hírekbe. A Fehér Ház egykori gyakornoka most először írt hosszasan arról a húsz évvel ezelőtti esetről, amikor Bill Clinton amerikai elnök majdnem belebukott az orális szexbe.

photo_camera OWEN HUMPHREYS / PA / AFP

Lewinsky a Vanity Fair májusi számában emlékezik vissza az egész világot megrengető erotikus thrillerre, de az amerikai lap honlapján már közzétette a legfontosabb részleteket:

  • A most 40 éves Lewinsky a mendemondákkal ellentétben nem azért maradt ilyen sokáig csendben, mert a Clinton-család lefizette volna.
  • Lewinsky szerint igen, a munkahelyi főnöke kihasználta, de fontos leszögezni, hogy ami történt, az két felnőtt szabad akaratából történt.
  • Lewinsky úgy érzi, nem Bill Clinton volt vele szemét, hanem azok, akik a botrány kirobbanása után felmosták vele a padlót, bűnbakot próbáltak belőle csinálni, és felhasználták saját politikai céljaikra.
  • Lewinsky akkor döntötte el, hogy elmeséli a történetét, amikor 2010-ben egy 18 éves amerikai fiú öngyilkos lett, miután kiderült róla, hogy csókolózott egy másik férfival.
  • Lewinsky szerint ő volt az első ember a világtörténelemben, akinek globális megaláztatásában kulcsszerepe volt az internetnek. És most szeretné megakadályozni, hogy ez másokkal is megtörténjen.
Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.