A Jobbik bevette az ATV-t

Média
2014 május 07., 15:06
comments 56

durodora

Vége a tizenegy éves bojkottnak, mostantól meghívnak jobbikos politikusokat is az ATV műsoraiba. Kedden Balczó Zoltán volt az első vendég, szerda reggel Dúró Dóra. "Házon belül is viták voltak erről a témáról, ezért már másfél hónapja megkértünk egy elemző céget, hogy vizsgálja meg, hogy milyen hatása lenne a csatornára, ha beengednénk a radikális szélsőjobboldali párt képviselőit. Azt a tanácsot kaptuk, hogy ez önmagában nem imázsromboló, az újságírók felkészültségén múlik, hogy jövünk ki a dologból" - mondta az Indexnek Németh Szilárd hírigazgató.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.