Hogyan zárd le a biciklidet, ha nem akarod, hogy ellopják

közlekedés
2014 május 07., 11:03
comments 60

Hal Ruzal egy bicikliszerelő New Yorkban. Azzal lett híres, hogy elég őszinte stílusban magyarázza el, hogyan zárd le a biciklidet az utcán, ha nem akarod, hogy ellopják. Most egy új videót csinált a biciklizés hónapjának örömére. Ebben értékeli, hogyan zárták le a New York-iak a bringáikat.

New Yorkban nem jó biciklinek lenni. Évente durván hatvanezret lopnak el belőlük, amiknek csak 2 százaléka kerül elő újra. Az ilyen lopások jó részét el lehetne kerülni azzal, ha rendesen lezárnák őket. A lényeg persze az, hogy nem csak a biciklit kell lezárni egy rendes zárral, de a két kereket és az ülést is. Hal egyébként rendes New York-i híresség, és többször fel is ismerik az utcán.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.