Gondolta volna, hogy a leskinheadezés csak egy aprópó, hogy megpróbálja felszedni Kálmán Olgát?

POLITIKA
2014 május 08., 09:00
comments 81

Molnár Kapucnis Zsolt volt Kálmán Olga vendége tegnap. Szétszedte a média nagyasszonya a jobbosként indult, de felnőttkorában megtért szocialistát? Akiről először egy kép került elő, aztán mozgókép is, hogy ott volt Göncz Árpád 1992-es kifütyülésénél.

Nos, hát, nem.

Álmosan kezdtett KO, nem nagyon volt kedve az egészhez, "mintha más dolgunk nem is lenne per pillanat". Molnár pedig elmondta őszintén az események sodrába belekeveredett tini történetét, aki észre sem vette, hogy skinheadek vannak a téren. Ilyen a bájolgós beszélgetés:

MZS: Meg tetszik engedni?

KO: Mindent, hó, mindent.

És aztán az előjáték:

KO: Ez a kapucni.

MZS: Így van. Az én vagyok

KO: Alatta Ön.

MZS: Alatta én. Azzal a kis fejecskével.

KO: (csücsörítve): Azzal a kis fejecskével.

Nagyon hosszan nagyon unalmasan magyarázzák, miért is lehetetlen ez az egész skinhead vád. De aztán a 15:57-től kiderül, hogyan is szerelhette volna le Schiffer András az ideges Kálmán Olgát pár hete.

MZS: Hát őőő... rám tetszik nézni, az ön szemébe nézek, mit tetszik kiolvasni belőle?
(Hosszú csend)
KO: Gondolja, hogy én politikusokról itt az asztalnál úgy alkotok véleményt, hogy rámnéznek, és eldöntöm, hogy mi van a szemében?

MZS: Szerkesztő asszony, nem akarok udvarolni, de én nagyon régen nézem önt, és néhány éve járok ide. Az ön női megérzései azok szerintem lényegesen.... még az Alkotmányvédelmi Hivatalnál is jobbak.

KO: Ebben teljes mértékben igaza van.

Taps, vége.

Molnár Zsolnak már csak ötmillió nővel, asszonnyal, lánnyal kell leülnie öt percre, hogy kimossa magát ebből a szarból. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.