Gördeszkás huligánok tartják rettegésben a békés budapestieket

bűnügy
2014 május 08., 12:17
comments 48

A kiszivárgott videó tanúsága szerint. Én az ügyes trükköket, látványos, akrobatikus elemeket szívesen nézem, és támogatom a fiatalok sportolási törekvéseit, legyen az pingpong vagy egyéb. De a bűnöző típusú viselkedést, a KRESZ-t semmibe vevő közúti kihágásokat, a galeri jellegű viselkedési formákat mélyésgesen elítélem. Ott áll a rendőr, és csak nézi? Hát nem kéne az ilyennek lekeverni egy egészséges sallert? Akkor egy életre megtanulná az ilyen. Meg az összes hasonszőrű. És egyre több van ezekből, nem elszigetelt jelenség!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.