Rossz hír: a vörösbor és a csoki mégse jó a rák ellen

tudomány
2014 május 13., 07:33

Pedig eddig ebben a tudatban éltem az életemet, amit most kénytelen leszek alapjaiban újragondolni:( Köszönöm a Johns Hopkins Egyetem kutatóinak, hogy felnyitották a szememet, egyben várom a Harvard, a Stanford vagy a Princeton kutatóinak a Johns Hopkins eredményeit cáfoló kutatási eredményeit. De még a héten!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.