A mészpofa az új divat Hollywoodban

DIVAT
2014 május 14., 07:53
comments 22

Tegnap bejárták a netet az Angelina Jolie-ról készült képek, amiken olyan az arca, mintha összemeszelte volna az arcát. A színésznő elkísérte a férjét az HBO drámája, a The Normal Heart premierére, és így nézett ki.

photo_camera Fotó: Andrew Kelly / Reuters

A Daily Mail make-up failről ír, de van olyan elmélet is, miszerint Jolie egy ausztrál botoxos krémet használ (talán ilyesmit), ami kb. 1 órára teljesen kifeszíti az arcbőrt, csak ha túl sokat tolnak belőle, akkor egy porréteg vonja be az arcot, ami akkor látszik, ha vakuznak rá.

Ez megmagyarázná, miért született már ilyen kép Nicole Kidmanről, Melissa Joan Heartról és Miley Cyrusról (azt mondjuk nem, hogy a 21 éves nő miért botoxol).

(via The Wire)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.