Énekóra minden nap?

Tbg
zene
2014 május 15., 13:53

Doncsev András, az Emberi Erőforrások Minisztériuma politikai államtitkára a Music Hungary nevezetű konferencián mondta a következőket:

Esély mutatkozik a mindennapos zenetanulás bevezetésére az alapfokú oktatásban, a kezdeményezés mögött komoly akadémikusok állnak

A csütörtökön Egerben tartott konferencián elhangzott, hogy az új kerettantervben növelik az ének-zene órák számát, a 7. évfolyamtól pedig tanítanak majd dzsesszt és könnyűzenét. Babos Gyula zenész pedig "szívesen látna egy popzenei akadémiát a tehetséges zenekarok képzésére". (MTI)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.