Jelenleg nincs tárgyalás Norvégia és Magyarország között a felfüggesztett pénzekről

POLITIKA
2014 május 15., 7:32
comments 27

Erről a norvég nagykövet, Tove Skarstein beszélt a Világgazdaságnak. Norvégia most arra vár, hogy Magyarország válaszoljon a múlt pénteki levélre, amiben a támogatások felfüggesztéséről tájékoztatták a magyar kormányt. Erre azért volt szükség, mert az NFÜ 2013 végi megszüntetése után Norvégia szerint a 40 milliárd forintnyi támogatást felügyelő pénzek ellenőrzése egy külső, államigazgatáson kívüli szervhez került.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt