Magának is vannak olyan idegesítő ismerősei, akik nem teregetik ki teljes magánéletüket a Facebookon?

TECH
2014 május 19., 05:27
comments 46

Biztos magának is vannak olyan fura ismerősei, akik nem akarják életük minden kisebb-nagyobb momentumát azonnal megosztani a Facebookon. Például profiljukban kitöltetlenül hagyják társkapcsolati státusukat, örök találgatásokra adva okot ezzel ismerőseik körében:

ő most jár valakivel, vagy épp ellenkezőleg, nemrég szakított? Van neje? Csajozik-pasizik-e egyáltalán?

ask

Ennek most vége. Mármint a kínzó kérdéseknek, mert a Facebook új fejlesztésének hála immár egy gombnyomással zaklathatjuk rákérdezhetünk erre a magánszféra-tudatos érintettnél.

ask2

De rákérdezhetünk arra is, hogy hol dolgozik, vagy mit tanult - lényegében a profiloldal minden olyan mezőjére, amit az a szerencsétlen, aki azt hiszi, hogy létezik még privát szféra, kitöltetlenül hagyott. Csak hogy érezze a törődést. (Via Business Insider)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.