Somló Tamás: "A magyarok nem nagyon szoktak elmenni"

POLITIKA
2014 május 20., 12:59
comments 2

Egy kampányfilmben hangzik el ez a bizonyos mondat, ami sajnos nem a minőségibb szexről szól.

Sokkal unalmasabb, de azért fontos a téma: a videó, amiben Somlón kívül Nagy Ervin, Till Attila és Hien is szerepel, az EP választásokon szeretné szavazásra ösztönözni az Egyesült Királyságban élő nagyjából háromszázezer magyar állampolgárt.

link Forrás

Az „El lehet menni. Szavazni.” kampány arra akarja felhívni a figyelmet, hogy az – olykor hibákkal és hiányosságokkal terhes – Európai Unió lehetőségeket kínál az európaiaknak, köztük a magyaroknak. Olyan lehetőségeket, amelyekről mindenki szabadon eldöntheti, akar-e élni velük.

- írják magukról a Facebook oldalukon a készítők.

Ez egyébként nem az első kisfilmjük, az előzőben celebek helyett ovisokat vetettek be a megfelelő hatás elérése érdekében. Ebben arról beszél egy kisfiú, hogy ő angol királylányt szeretne, a másik meg emeletes buszokat hozna haza, amennyit csak tud. Ebből nem tudjuk, hogy következik a szavazás az EP-n, de cuki.

link Forrás

Ha pedig unod már az EP-s kampányvideókat, akkor ez legyen az utolsó, amit megnézel. Se celeb, se gyerek, de sok akció!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.