Ha ön védőoltás-ellenes, most meg fogja ütni a guta!

külföld
2014 május 20., 12:56
comments 16

Évi 25 millió eurót szán 2014-2020 között védőoltások kutatására és az oltási programok támogatására az EU. Eddig erre csak évi tízmillió eurót költöttek. A támogatást egy civil szervezet felügyeletével osztják szét, ez jó humorral a nevébe vette a globális jelzőt is. Úgy hívják, hogy

Globális Oltóanyag és Oltási Szövetség (GAVI)

"Szörnyű és elfogadhatatlan, hogy még mindig évente kb. másfél millió gyerek hal bele olyan betegségekbe, amelyeket egy egyszerű védőoltással meg lehetne előzni" - jelentette ki José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.