Nem köszöntötték fel születésnapján a Man City sztárjátékosát, ezért a távozáson gondolkozik

sport
2014 május 20., 16:34

A játékos ügynöke, Dimitri Seluk mesélt arról a BBC-nek, hogy Toure nagyon csalódott, és akár távozhat is az idén angol bajnoki címet nyerő City-től.

Toure előbb egy visszafogottabb posztot rakott csak ki Twitterre, de utána viszont már azt írta, hogy

Minden, amit Dimitri mondott, igaz. Az érdekemben beszélt. El fogom magyarázni a világbajnokság után.

A City-től Toure egy születésnapi tortát kapott, amikor a csapat Abu-Dzabiba repült május 13-án, a születésnapján, és a klub hivatalos Twitterén is köszöntötték a játékost. De a problémát az okozta, hogy a klub olajmilliárdos tulajdonosai nem foglalkoztak Toure születésnapjával, amikor a csapat az Egyesült Arab Emirátusba érkezett, hogy megünnepeljék a bajnoki címet.

Egyikük sem rázott vele kezet a születésnapján. Ez nagyon beteg.

- mondta a játékosügynök. A klub egyelőre nem kívánta kommentálni a történetet.

photo_camera (PAUL ELLIS / AFP)

Seluk nagyon igyekszik kiemelni, hogy a történet nem a pénzről, hanem a tiszteletről szól. Kapott ugyan egy tortát, de amikor Roberto Carlos volt születésnapos az Anzsi Mahacskala csapatánál, akkor egy Bugattit kapott.

"Nem várom el, hogy a City egy Bugattit adjon Yayának. Mi csak azt kértük, hogy rázzák meg a kezét, és mondják neki, hogy gratulálunk. Ez a legkevesebb, amit meg kell tenniük, ha együtt a csapat, és épp a születésnapja van." - mondta még el a játékosügynök, aki szerint itt tényleg nem a pénzről, hanem az emberi kapcsolatokról van szó.

Yaya Toure május 13-án lett 31 éves, ezúton is gratulálunk! (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.