Habony Árpád egy Szerb utcai házat kísért

POLITIKA
2014 május 21., 12:34
comments 47

Az V. kerület egyik műemlékvédelmi házában gyakran felbukkan Orbán Viktor kendós tanácsadója. Habony neve nincs feltüntetve a kaputelefonon, sem a tulajdoni lapon.

A Magyar Narancs azt írja: az egyik önkormányzati lakásnál a kaputelefonon Halkó Gabriella neve áll. Ő tavaly azért került a hírekbe, hogy ő volt a 841 millió forintnyi közpénzből gyártott, megbukott Marslakók producere és a gyártó cég vezetője. (Az Index írta meg, hogy az MTVA-nak a többek közt Halkó Gabriella által alapított Apropó Kft. csinálja Jakupcsek Gabriella Ridikül című talk-show-ját.) Médiaértesülések szerint Halkó Jáksó László volt élettársa, és az üzleti kapcsolatuk még él: Halkó vezeti Jáksó cége, a Marslakók Kft. utódcégét, a Mátrix Produkció Kft.-t.

photo_camera Habony Árpád és Kaminski Fanny 2014. március 15-én

A Mancs szerint Halkó műsorai mögött Habony Árpád áll, aki szintén jóban van Jáksóval: Kaminski Fanny (Habony gyermekének anyja, máig Orbán Viktor sajtósa) 2006-ban mutatta be őket egymásnak. Habony testvére, Habony Mária cégét, a Brand Lab Tanácsadó Kft.-t Jáksó László és Halkó Gabriella együtt vette meg 2008-ban.

Hogy a sztori mire futhat ki, az kiderül a holnapi Magyar Narancsból.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.