Tucatjával tartóztatják le a McDonald's ellen tüntetőket

gazdaság
2014 május 22., 09:50
comments 9

Hatalmas a buli az illinois-i Oak Brookban, a McDonald's főhadiszállásán, ahol 1000-1500 odabuszoztatott elégedetlenkedő tüntet a minimálbér óránkénti 15 dollárra emeléséért. Ez viszont sem a McDonald's-ot, sem a rendőrséget nem hatja meg: mivel a tüntetők magánterületen tartózkodnak, a rohamfelszerelésben várakozó rendőrük tucatjával tartóztatják le őket - eddig összesen 110-et. A cég szerint neki a minibálbérhez semmi köze, azt nem ő szabja meg. (WWLP)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.