Jó ötlet volt stadiont építeni Debrecenben, most már csak 10-11 ezer nézőre van szükség meccsenként

futball
2014 május 27., 18:44
comments 148

"Jó ötlet volt Debrecenben stadiont építeni, mert úgy tűnik, hogy a jegybevételeink és a stadion által generált bevételek hozzá tudnak járulni a klub költségvetéséhez"

Ezt mondta Róka Géza klubigazgató. Meg azt is, hogy

"szeretnénk azt elérni, hogy 10-11 ezer átlagnézőszáma legyen."

Ez utóbbit, mármint a 10 ezres nézőszámot nem lesz könnyű elérni. Én két számot találtam ezzel kapcsolatban, a Hir24 tavaly átlagosan 3400 nézőt ír, a legnépszerűbb meccsükre, meg 7500. A Futballelemzés átlagosan 5000 nézőt számolt.

De eddig biztos azért nem mentek el többen, mert csak 4-6000 üres hely volt meccsenként, de most, hogy az új stadionban 15-16 ezer üres hely lesz, egymást tapossák majd az emberek, hogy bejussanak. És ott lesznek minden meccsen 10 ezren, és lesz mellettük másik 10 ezer üres hely. Kényelmesen le lehet majd rakni a kabátokat, meg mindent.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.