Tombol a pedagógusnap

2014 június 1., vasárnap 9:11
17

Végre itt a pedagógusnap. Kattognak a klaviatúrák a pártkok társadalmi kapcsolatokért felelős ügyosztályain.

Fidesz

"A rendszerváltás óta legnagyobb pedagógus-béremelési programot idén tovább folytatjuk. A tavaly őszi és idén januári emelések után szeptemberben, majd a következő három évben is tovább nő a pedagógusok bére. A Gyurcsány-Bajnai-korszakkal ellentétben..."

Együtt - PM

"A kormány rezsiátverési akciója a tankönyvellátást is romba dönti", "ne az oktatás minőségének rovására építse meg a rezsim megalomán emlékműveit (később kiderül, a stadionokra gondolnak - szerk.)"

LMP

"Sok a teendő még addig, amíg a pedagógusok napja valóban az elismerésről és ünneplésről szólhat, nem pedig a nyomasztó problémákról.", "Az elmúlt időszakban sokszor semmibe vették és bizonytalanságban tartották a pedagógusokat, elvárássá vált a hatalom érdekeinek kiszolgálása, ami egyre elviselhetetlenebb légkört teremt a tantestületekben.

MSZP

"Arra kérjük a magyar pedagógusokat, mégis világítsanak! Nagy szüksége van rájuk a magyar társadalomnak!"

DK

"A paidagogosz a gyermeket vezető, iskolába kísérő rabszolga görög elnevezése. A jövő érdekében ki kell szabadítanunk a ma pedagógusait a rabszolgasorból."

pedagogusnap

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt