Méreggel lett öngyilkos Welsz

bűnügy
2014 június 02., 05:02
comments 57

A Blikk szerint a hatóság kiadta Welsz Tamás holttestét a hozzátartozóknak, akik megkapták a végleges orvosi jelentést is. A vizsgálat szerint Welsz öngyilkos lett, nátrium-pentotál vegyületet vett be. A lap úgy tudja, hogy a holtestet már egy hónapja elhamvasztották, de temetésre még nem került sor. Welsz élettársával azóta a család összeveszett, jelenleg 6 büntetőfeljelentés van folyamatban Andrea ellen.

photo_camera MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Welsz március huszadikán halt meg, miközben a rendőröknek bizonyítékokat adott át az illegális útlevél biszniszéről. (Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.