Origo Zrt.: A megváltozott médiafogyasztási szokások miatt van szükség új főszerkesztőre

Média
2014 június 3., 7:13
comments 105

Az Origo Zrt. a változó médiafogyasztási szokásokhoz alkalmazkodva nagyobb hangsúlyt kíván fektetni az integrált tartalom előállítás stratégiájának megvalósítására, ezért átszervezi az eddigi tartalomirányítási szervezetét.

- így fogalmazta meg az Origót kiadó Origó Zrt. hivatalos közleménye, miért bocsátották el váratlanul Sáling Gergő főszerkesztőt. A 444 úgy tudja, politikai nyomásra kellett távoznia Sálingnak.

Mint írják, Sáling Gergő közös megegyezéssel távozik a médiavállalattól, a szerkesztőségi irányítást pedig Pálmai L. Ákos veszi át.

Pálmai L. Ákos eddig a Webvideó üzletág irányítója volt, és az elmúlt négy évben "stabilizálta, majd bővítette a médiavállalat kábeltelevíziós piaci részesedését, kreatív tartalmi és üzletfejlesztési modelljei hozzájárultak a vállalat eredményességéhez."

Pálma L. Ákosról itt találni egy életrajzot, mely szerint a pécsi Janus Pannonius egyetem végzett Pálmai az MTV pécsi regionális stúdiójának munkatársaként kezdett, majd pár évet Londonban töltött. Visszatérésekor az RTL Klub Fókusz c. műsorához került, majd a TV2 bulvármagazinjainak (Aktív, Magellán) felelős szerkesztője lett.

---

A címlapon az új főszerkesztő képe Pálmai L. Ákos Facebook-oldaláról van.

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt