Nagyot újít az instagram

tech
2014 június 04., 04:45
comments 3

isnta

Mától tölthető az program 6.0 verziója, amiben végre nem csak filtereket pakolhatunk a képekre, hanem komoly képszerkesztési funkciókat is használhatunk. Szaturáció, szintek, egyéni keretek, egyéni vignetálás, csupa izgalmas dolog. A közösségi része is fejlődött az instának, a jövőben lehet reposztolni mások képét a saját képfolyamunkba. Akinek nincs még, telepítse és kövessen minket. Akinek van, az is kövessen minket. Meg Surján Lász Lódoktort! (Verge)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.