Vádat emeltek a rendőr ellen, aki agyonverte szomszédját

bűnügy
2014 június 04., 06:18

Még december közepén verte agyon hetvenkét éves szomszédját a hivatásos rendőr törzsőrmester. A szomszéddal régóta rossz viszonyban voltak, végül egy reggeli kutyasétáltatás közben csapott le rá a rendőr, szóváltás után egy rúddal agyonverte. A gyilkosság után magára hívta kollégáit, akik őrizetbe vették. Az Egri Nyomozó Ügyészség az ügyben bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.