Majdnem elfelejtettem berakni, hogy az ATV megszünteti az Újságíróklubot

Média
2014 június 05., 20:01
comments 98

Tudják, ebben a műsorban beszélgetett egymással 13 évig Avar János, Bolgár György, Mészáros Tamás és Németh Péter. Azt mondja Németh Szilárd hírigazgató, hogy már nem hozták úgy a nézettséget, mint régen. Panyi kolléga szerint az ATV Facebookján óriási balhé volt, de nem találom a threadet. Őszi szezontól új véleményműsor lesz, erről a hírigazgató azt mondta az Indexnek, hogy

furcsa üzenete lenne, ha csak egy bizonyos generáció képviseltetné magát a képernyőn, ősztől már minden nemből és korosztályból lesznek meghívottak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.