A magyarok kétharmada Porosenkót támogatta

Tbg
külföld
2014 június 07., 13:55
comments 13

Legalábbis erről tájékoztatta a nyilvánosságot Havasi Bertalan miniszterelnöki szóvivő. Orbán Viktor miniszterelnök azért utazott az ukrán fővárosba, hogy részt vegyen a május 25-ei elnökválasztáson elsőfordulós győzelmet arató jelölt, Petro Porosenko beiktatásán, után pedig találkozott a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség (KMKSZ) elnökével, Brenzovics Lászlóval. Ő mondta, hogy az ukrajnai magyarság közel kétharmada támogatta a győztes jelöltet. Úgy látszik, ez a kétharmad a vérünkben van. Porosenko 55%-os támogatottsággal lett elnök. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.