Palvin Barbara már a múlté

Popkult
2014 június 12., 17:31
comments 178

Ezek kik?

A kommentelőbűnőzés legvisszataszítóbb típusa, amikor a troll büszkén eldicsekszik vele, hogy nem is ismeri azokat az állítólagos hírességeket, akikről a cikk szól. Ennél még a "leülhetsz egyes, ez neked egy cikk?!" tipikusan kommentelőkhöz köthető bűncselekmények is megbocsáthatóbbak.

Sose legyen büszke rá, ha nem ismeri az aktuális valóságshow győztesét vagy a Sziget Fesztivál fellépőit vagy a Hot magazin címlaplányát, mert akkor már csak egy apró herevasalásnyi választja el, hogy elkezdje szapulni a mai rohanó világot, ami pedig egyértelmű bizonyítéka, hogy valójában már nem érti, hogy mi is történik ön körül!

Ezt elkerülendő Botos Tamással élesre dörzsölt szemekkel beavászkodtunk az év egyik legnagyobb társasági eseményére, a Viva Comet magyar zenei díjátadójára, hogy képbe kerüljünk, mi is lesz a jövőben a témavágás. És egészen biztosak vagyunk benne, hogy cikkünk után senki nem meri majd odakommentelni, hogy

Az nagy gáz, ha én ezek közül senkit sem ismerek?

photo_camera Tolvai Renáta énekes Krimhildának öltözött.

Who the fuck is Viva Comet?

  • Papp László Sportaréna avagy a magyar Colosseum.
  • A Viva Tv könnyűzenei díja. itthon 2004-óta rendezik meg. A nézők szavazatai alapján választják ki a győzteseket.
  • Az este izgalmas része nem az, ami a színpadon zajlik, hanem ami a hatalmas, különböző szintekre tagolt VIP-részlegben, ahová több mint 800 magyar híresség zsúfolódik be.
  • Itt minden irányból ingyen ömlik a caipirinha, a sör, a BB pezsgő, a fűszeres hot wings, a jégkrém és a mézeságyas pálinka.

Felvonul a régi iskola

Modellek, rocksztárok, rapsztárok,  sztárműsorvezetők, divatfotósok, kliprendezők, stylistok, divattervezők, mindenki megjelent a VIP-ben, aki valamit is tudhat arról, hogy mi is lesz hamarosan a jövő zenéje. És minket most csak ez érdekelt.

A múlt ismerete nélkül nem érthetjük meg a jelent, mondta valamikor Polgárdy Imre, a Veszprém Megyei Közgyűlés alelnöke.

Szóval lássuk a régi, de még mindig fénylő csillagokat:

photo_camera Majka, Ganxsta Zolee, Dynamic, Curtis a szőnyegen.

Csendüljön fel a jövő zenéje!

Tettünk vagy 44 kört az órási VIP-szektorban, és izomból próbáltuk megsejteni, kiszimatolni, hogy kik azok a még ismeretlen VALAKIK, akik hamarosan kitörnek a szürke masszából, és irigyelt sztárokká válnak. Azt nem kell magyaráznom, hogy a legizgatottabban a jövő ünnepelt online videósait kerestük, és meg is találtuk őket.

IMG_9386

Engedjék meg, hogy bemutassam a Klikk TV munkatársait, akikről kapásból azt hittem, hogy Hoffman Rózsa házivideósai a Klebelsberg Intézményfenntartó Központból. De kiderült, hogy valójában ők a jövő Koczka Mátéba betuszkolt Körmendi Gáborai. Justin, a Klikk TV riportere ügyes trükkel húzta le a celebeket egy villáminterjúra. Figyeltem, ahogy alanyait nyájasan elhívta az ingyenes fagyizóba, majd két nyalás között messziről kőkeménynek tűnő kérdésekkel fagyasztotta be a hangulatot. Hajrá, Klikk TV!

IMG_9412

Ember Péter az online videózás még ismeretlen, de borítékolhatóan befutó faszagyereke éppen virágot vesz elő az alsónadrágjából és ezzel lepi meg a riportalanyokat. Péter, 2015 szerintem a te éved lesz.

IMG_9394Őt csak úgy hívtuk, a fejgép hercege. A Viva Comet egy olyan esemény, ahol nem egyszerűen elegánsan kell megjelenni, hanem úgynevezett ruhakölteményekben. A rendezvényt megelőzően stylistok, tervezők, dizájnerek dolgoznak éjjel-nappal, hogy elkészüljenek a sztárokra öntött, meghökkentően bátor műalkotások. Leesett állal, talpig nyakkendőben bámultuk a csarnok közepén felállított hatalmas toronyban terpeszkedő világosítót, aki mindannyiunknak irányt mutatott bátorságból, lazaságból és őszinteségből.

photo_camera Sarka Kata

Talán egy új, egy jobb, egy befolyásosabb Hajdú Péter? Nem állítom, kérdezem.

IMG_9503A képen jól ismert ananászfejű férfiak láthatók. Egyikük bizonyára maga Kozmix Hozsó, a régmúlt celebritása. Erre utal a 2011-et idéző séró. De mi ez a nőkön? Erre megy a divat? -kérdezem Geréby Zsófi tervezőt, aki visítva röhög mellettem, majd felvilágosít, hogy ezek a dolgok, amik a nők fején vannak, az úgynevezett hajdaganatok. Különös ismertetőjegyük, hogy fittyet hányva a szinergiára, mind színben, mind állagban elütnek a természetes hajtól, és pom pomként díszelegnek a fejtetőn.

IMG_9313

A Comet legnagyobb kihívása az volt, hogy a szórakozó VIP-vendégek aurájába belemászva, kipárolgó hőjében megmártózva megcsap-e a csírázó sztárság lehelete.

Nézd őket Tomi, kiáltom suttogva Botos kollégának, ők valami új Bermuda lehetnek.

Ami azért nem semmi lenne, hisz a Viva Comet 2013-as nagy befutói pont a Monte Carlo előadói voltak.

Semmi cécó, rákérdezek, és mit tesz Isten, a The Band sulizenekar tagjaiba futottunk bele. Hatalmas mázli. Srácok, jövőre veletek ugyanitt!

IMG_9492

Csak tippeltem, de mikor megállítottam a srácokat, akkor nagyon nagyon azt éreztem, hogy bennük simán van egy magyar One Direction, és az az aranykarszalag, ami a VIP-en belül is a very VIP-eket jelölte, arra utalt, hogy valamibe belenyúlhattam. Hogy pontosan mibe, azt máig nem tudom, mert a srácok pózoltak, majd olyan igazán one directionösen, szó nélkül tovább robogtak. Lányok, ha valamelyikőtök tud valamit róluk, írjatok!

Fura

A gengszterraperek jobb, ha felkötik a mikrofonkábelt, mert aki a képen csípős csirkeszárnyat szopogat, nem más mint a jövő MC-je, a normcore rap úttörője, Fura Csé. Tudom, hogy éppen csak beköszönt Mr. Busta és a Wanted a maguk Rapháborújával, és már jön is Fura csé, de hát ilyen ez a rapszakma.

photo_camera Palvin Barbara és xxx

És végül, ami kétségtelenül bebizonyította, hogy a Viva Comet egy kompromisszummentes időutazás a jövőbe, az egy olyan megdöbbentő jelenet volt, amitől még most is csak kapkodjuk a levegőt. Palvin Barbara, a világ egyik legünnepeltebb topmodellje ott szökdécselt fel-alá a díjátadón, és miután Botos Tamás lefotózta, a mellette álló híresség odasomfordált hozzánk, és suttogva megkérte, hogy ne rakjuk ki sehová a képet.

ÉN: NEM SZERETNÉL KÖZÖS KÉPEN SZEREPELNI A MAGYAR LÁNNYAL, AKI KÉT  HETE MÉG CANNESBAN EGY JACHTON SIMOGATTA JUSTIN BIEBER ARCÁT?!

Ő: NEM.

Mihalik Enikő után a Palvin Barbi-éra is lezárulóban. Jézusom, hogy lehet ilyen kegyetlen az idő múlása!

(A fotókat természetesen Botos Tamás készítette.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.