Porsche parkol a járdán, hova áll így a Bentley?

közlekedés
2014 június 12., 12:48

Új trónkövetelő jelentette be igényét a legendás mattfekete Bentley trónjára: ezúttal egy (nem matt) fekete Porsche Panamera parkol a járdán a 444 szerkesztőségével szemben.
Mit fűzhetnénk ehhez hozzá? A Bentley öreguras imidzsével szemben (amit persze a mai modellek menettulajdonságai egyáltalán nem indokolnak, 600 lóerő nem hazudik) a Porsche dinamizmust, sportosságot, életörömöt sugall, bár az is igaz, hogy a cég a Cayenne után pont a négyajtós, négyüléses Panamerával gurul tovább azon a lejtőn, amelynek az alján kiöregedett, megállapodott, elkényelmesedett ex-Bentley tulajdonosok várják. Ha már Porsche, személy szerint sokkal jobban örülnék egy bármilyen 911-esnek, de sajnos ha az embernek se Bentely-je, se Porschéja, nem ő fogja megmondani, mi parkoljon ott szemben a járdán.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.