Vannak a jó RTL-esek, meg a rossz RTL-esek

POLITIKA
2014 június 12., 10:03
comments 205

Családjának hölgy tagjai miatt néha ő is belenézett a tehetségkutató műsorba, de azért bevallotta: lányai az igazán nagy rajongók. Neki is volt kedvence, de jó politikusként csak annyit árult el, hogy az illető a jelenlévők között van, és legnagyobb sajnálatára nem ő lett a győztes - nyilatkozta Orbán Viktor a Blikknek 2011. december 28-án, amikor a dolgozószobájában fogadta az X-faktor énekeseit. Az RTL tehetségkutatójáról van szó.

Ez volt az a széria, aminek a döntőjére ingyen belépőt kért Gulyás Gergely. Illetve Gulyás most azt nyilatkozta, hogy ő például életében nem látta, és meghívták oda, és a tehetségkutatók azok a kivételek, amik kivételek.

Orbán nem egyszer hívta az X-faktorosokat a dolgozójában, az előző széria győztese, Vastag Csaba például visszajáró vendég. Íme:

photo_camera 2011. január. Dedikált lemez Orbánnak. Fotó: Orbán Viktor Facebookja.

Ez pedig 2014 januári.

photo_camera Újra a kormányfői szobában, már két Vastag és Orbán Viktor. Fotó: Orbán Viktor Facebookja.

Vastagék (mindketten az RTL-istállóból) lehetették a mestervizsgát, mert a budapesti és a debreceni Fidesz-rendezvényen is színpadra léptek.

photo_camera Fotó: Orbán Viktor Facebookja

kosavastagek

Berényiék viszont soha nem jártak a miniszterelnöki dolgozószobában.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.