Elrabolta a saját lányát, hogy ne oltsák be és tanítsanak neki a feketék történelméről

politika
2014 június 14., 17:10
comments 48

Ilyen az, amikor a begyöpösödött rasszizmus találkozik a new age-es őrülettel: Megan Elizabeth Everet májusban elrabolta saját kétéves kislányát, mert az apja iskolába akarta adni

ahol a feketék történelméről is tanult volna.

Everett emellett attól is tartott, hogy a kislánya, Lily megkapná a kötelező védőoltásokat, vagyis átmosnák az agyát.

Everett és Lily apja, Robert Baumann megosztott felügyeletet kaptak a gyerek felett válásuk után. Baumann május 6-án a megállapodásnak megfelelően leadta a gyereket Everettnek, aki ezután egyszerűen eltűnt a kislánnyal.

És amennyi esze volt, egy másik államba szökött vele, így helyi helyett már szövetségi szintű bűncselekményt követett el, amiért sokkal súlyosabb büntetésre számíthat.

"Amilyen a lányom elmeállapota, Lilynek jobb helye lenne az apjánál" - mondta Everett anyja, Pam. "Négy gyerekem van és Megan a kisbabám. Nem tudom, mi történt vele" - mesélte.

Amúgy semmi különös. A válása után megismerkedett egy Carlos Lester nevű redneckkel, aki a konföderáció rajongója. Ezért ő maga is úgy gondolta, hogy a legjobb az lesz, ha Lilyt nem adják iskolába, hanem otthon tanítanak neki a hagyományos déli rabszolgatartás szépségeiről. (Via Gawker)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.