Pszichedelikus segítség nehéz délelőttökre

ZENE
2014 június 15., 07:30
comments 15

Nehézkesen, bágyadtan induló hétvégi délelőttökre kitalált zenei sorozatunkban most a legnagyobb klasszikusoktól kapunk majd segítséget. Az eheti mixet Nóvé Soma, a Middlemist Red énekes-gitárosa állította össze.

A hatvanas-hetvenes évek legszebb pszichedelikus rock-hagyományit felelevenítő és újra is értelmező Middlemist Red az elmúlt év egyik legnagyobb dobása Magyarországon, a fiatal zenekar hazai mellett nemzetközi tehetségkutatókon is nagyon nagyot megy, játszottak már a Wooden Shjips előtt, augusztusban pedig már a Black Lips koncertjét fogják felvezetni. Számaikat meg minden mást Bandcamp-Soundcloud-Facebook háromszögben érdemes keresni.

444_hangOver_#55 - Nóvé Soma (Middlemist Red) by !!444!!! on Mixcloud

A mai válogatás meg persze remekül illeszkedik a zenekar számaiban is felfedezhető hatásokhoz: klasszikus rock, rengeteg elszállós pszichedelika, 30-40 éves ugrálások és rengeteg gitár. Az egészet megkoronázó 16 perces Hendrix-kiállás után pedig tényleg elképzelhetetlen, hogy valaki ne akarja elkezdeni napját.

midd

Sorozatunknak ez már sokadik része volt, a korábbiakat itt lehet végighallgatni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.