Mihez kezd egy orosz múzeum Mussolini kabriójának roncsával?

autó
2014 június 15., 12:28
comments 11
photo_camera Fotó: entreprises.ouest-france.fr

55 millió forintnyi eurót adott érte. A francia Lo Dumont aukciósház nem árulta el, hogy melyik múzeum a vásárló. Az Alfa Romeo 6C 2300B eredetileg III. Viktor Emánuel olasz király számára készült, de Mussolini autója lett, miután feldobták még egy kicsit, például ezüstözött műszerfallal, ezüst ajtókilincsekkel. A kabrióban még Hitler is utazott. Az orosz múzeum ráadásul még költheti is rá, mert gyakorlatilag csak a karosszéria maradt meg az autóból.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt