Ma csak egy kis andyvajnázás fért bele az RTL Klub Híradójába

Média
2014 június 16., 16:49
comments 47

Az utóbbi napokban tapasztalt roham után visszafogottabb volt a reklámadó miatt hirtelen hangot váltó csatorna. A devizahitelesekről szóló döntés feldolgozása mellett nyílt politikai ügyként csak Bánki Erik fideszes képviselő törvényjavaslatáról volt szó, ami az online fogadásba beszálló cégek terheit csökkentené. A javaslat szerint viszont beszállni csak elég szigorú feltételek mellett lehetne, ez pedig elég egyértelműen Andy Vajnának kedvezne.

vajna2

Vajna nem kívánt nyilatkozni a csatornának, ahogy a nemrég elnyert kaszinókoncessziókról sem kívánt beszélni.

Viszont mindezek után meglepően hosszú anyagot közöltek Nagy Imre történelmi jelentőségéről, majd beszámoltak arról is, hogy Nagy Imre unokája és Maléter Pálné is tiltakozott a ma esti Omega-Scorpions koncert ellen. Később pedig járókelőket kérdeztek arról, hogy mit gondolnak a Kádár-rendszer hagyatékáról. Volt, aki elmondta, hogy azért ennek a szabad rendszernek is megvannak a hátrányai. Tény.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.