A kormány most az ízeltlábúaknak megy neki

Tbg
környezetvédelem
2014 június 19., 12:05

Már hétfőn kezdődhet a szúnyogok gyérítése, közölte a katasztrófavédelmi hivatal. A halálos méretű különadót permet formájában szórják majd szét Budapesten és még hétszáz településen nemcsak azért, mert az idehaza őshonos árvízi szúnyogfajok kifejezetten többen vannak, mint a szokásos, hanem a határokon feltűntek a tigrisszúnyogok is.

Az irtásra három cég kapott pályázat útján lehetőséget (SZEMP, Rovér és Corax-Bioner nevű cégek).

Kérdés, hogyan reagálnak majd a kormány legújabb lépésére a szúnyogok: egyszerűen megdöglenek, vagy az RTL Klubhoz hasonlóan Mészáros Lőrinc vagyonnyilatkozatáról és Orbán Ráhel lagzijáról zümmögnek majd az emberek fülébe.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.