Ez még a magyar viszonyok közt is csúnya vendéglátós átverésnek tűnik

gasztronómia
2014 június 20., 17:01
comments 76

A Sas utcai Borkonyha most tavasszal kapott Michelin-csillagot, szóval ma ez az egyik legjobb étterem Magyarországon. Nyilván van külföldi turista, aki már hallott róla, kifejezetten szívesen vacsorázna ott.

Borkonyha - Winekitchen

Így hívják az éttermet, gondolom így is keresik.

Ez nyilván más vendéglátósoknak is feltűnt. Lehetne az, hogy valaki minőségben próbálja felvenni velük a versenyt. Nyilván nem lenne könnyű, de nem is lehetetlen.

Vagy persze le is lehet koppintani a hely nevét.

Borkantin - The Hungarian Wine Kitchen

Ez a hely június 16-án nyílt a Váci utcában. Még a logó is hasonlít egy kicsit. Persze biztos véletlen az egész.

photo_camera Ez a Borkonyha logója.
photo_camera Ez a BorKanint logója.

Ezzel az a fő baj, hogy valaki idejön, hogy kipróbálja a csillagos Borkonyhát, valamiért elvetődik a Borkatinba, és soha többet nem jön vissza.

A dolog a borkonyhásoknak sem tetszik annyira, ami érthető.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.