Melyik Z+ sláger vagy?

POP
2014 június 21., 14:09
comments 46

A történelmünk egyik legnagyobb nyomorúsága, hogy a rendszerváltás után még hét hosszú évig nem volt egy valamire való zenecsatorna az országban. Aztán jött 1997. június 27. és Ákos: Ilyenek voltunk megakölteményével elindult

a Z+.

Abban a három perc hét másodpercben egy új, az akkori médiapiacon példa nélküli popkult ikon született. Erről kellett beszélni a kicsöngetés után, a videótékában, a lemezboltban. Az sem véletlen, hogy a kazira felvett és onnan bedigitalizált műsorok 15 év után is visszanézhetőek.

És hogy feltegyük a Z-re a pluszt, most másfél évtized homály után végre kiderül, hogy te melyik magyar Z+ videoklip lennél!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.