Így még sosem szivarozott Gálvölgyi János

meme
2014 június 24., 09:34
comments 15

Hölgyeim és Uraim és Gyerekeim!

Hadd mutassam be minden idők Pasik-remixét, amit Hugyos Jóska töltött fel a Tumblrre. A dadaista újraértelmezés címe:

PAS1K #MLG 420# [99% immuminati]

A 78 másodpercben van minden: kábítószer, halál, akció, gyilkosság, verés – tehát jól feltöltötték bűnnel a bűnrossz sorozatot. Az effektek csak még jobban kihangsúlyozzák a Kossuth-díjas színművészek alakítását.

A legendás, 2000-ben sugárzott sorozatról mindent meg lehet tudni a port.hu-ról:

„Jucus és Palika 20 évig voltak házasok. Jucus már nem bírta Palika félrelépéseit, az ivászatokat és egyéb hülyeségeit, ezért el akar válni. Már meg is találta az új férjjelöltet, Ernőt. Ernő rendes, kedves, viszont egy balfácán. Ő egy igazi csóró, aki még a lakbért sem tudja kifizetni, ezért költözik Jucushoz. Jucus egy menő üzletasszony, akinek esküvői és gyászruha kölcsönzője van. Jucus csak egy dologra vágyik, a boldog, békés, meghitt családi életre. A baj csak az, hogy ugyanabban a lakásban él Palika is, és nem hajlandó kiköltözni. Ernő Jucusra vágyik, Palika pedig vissza szeretné hódítani feleségét. Palika egyébként taxis, minden utas rémálma. A hobbija a zongorázás, de más hangszerekkel is próbálkozik, mert tudja, hogy Jucus elérzékenyül, ha zenét hall. A helyzetet tovább bonyolítja, hogy beköltözik a szomszédba a »bombanő«, akit természetesen mindenki el akar csábítani. Mellékszereplő még a házmester, az ügynök, a nagypapa, az unokaöcs, vagy aki éppen arra jár. ”

Most, hogy már tényleg mindent kihoztak a Szomszédokból, ideje, hogy az internet népe, a nethuszárok és a mémgyárosok még mélyebbre ássanak a magyar televíziózás trágyadombján.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.