Valami van a Titánon

TUDOMÁNY
2014 június 25., 10:42
comments 35

Ezt látták a Titánon:

photo_camera Fotó: NASA/JPL-CALTECH/ASI/Cornell University, képszerkesztés: Ian O’Neill/Discovery News, és még én is rámentem egy magenta háttérrel, kérem a továbbiakban azt is kreditálni!

Megjelent, aztán eltűnt. És most megy a találgatás, hogy mi az. Lehet, hogy egy sziget? Állítólag nem sziget, bár biztos, ami biztos, elnevezték Magic Islandnek. De az tényleg biztos, hogy amit láttak, az egy "dinamikus geológiai folyamat", és arra utal, hogy a bolygó északi hemiszféráján található folyadékok nem állnak, hanem mozognak. Őrület, mi megy az univerzumban. Főleg a Titánon.

(Universe Today)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.