A Zuschlag-könyv szerzője lesz a Story magazin új főszerkesztője

politika
2014 június 26., 13:53
comments 49

A Story és a Best magazin új tulajdonosa, a Centrál Csoport leváltotta Ómolnár Miklós főszerkesztőt. A magazinok a finn Sanománál voltak, ők most vonulnak ki Magyarországról. Ómolnár volt már kisgazda országgyűlési képviselő is, és Magyarországon ő csinálta a legsikeresebb bulvár magazinokat. A lapoknál állítólag eléggé meglepődtek a főszerkesztő távozásán és Szalai Vivien kinevezésén. Szalai a választások előtt Zuschlag Jánosról írt könyvet, de jelent már meg tőle a Dubaiban dolgozó magyar luxus prostituáltakról és Stohl András börtönben töltött hónapjairól is könyv. (hvg)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.