Yo! Máris akadt valaki, aki másolni akarja a világ legegyszerűbb appját!

TECH
2014 június 26., 07:42
photo_camera Hey

Ahogy azt Plankó Gergő már két cikkében is megemlítette, napok óta lelkesen küldözgetjük egymásnak a yókat a világ legjobb appjával, a pontosan és kizárólag erre jó Yo!-val.

A sikert ez esetben nem láthatatlan. A mindössze nyolc óra alatt leprogramozott app pillanatok alatt vállt a legkeresettebbé. Nem csoda, hogy máris másolni próbálják. Jómagam például egyből feltaláltam az ellenkulturális rétegverziót, az Oi!-t, de amíg az csak a fejemben létezik, a Hey már a valóságban is.

A jelszavuk annyi, hogy "Amikor egy Yo nem elég", ami egyértelművé teszi, hogy teljesen félre is értették a lényeget.

Hát mire ne volna elég egy egyszerű Yo?

A Hey katingedzs, sztétofdiart újítása, hogy a felhasználó megmondhatja, hány "y" legyen a "Hey" végén. Mert annak már többletjelentése van. Például szerintük

  • az hogy "Hey", szimplán haverkodás;
  • az, hogy "heyy", az viszont már flörtölés;
  • a "heyyy" meg már egyenesen perverz.

Ha valaki bonyolultan akar egyszerű lenni, az innen letöltheti. (Via Business Insider)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.