Yo! Máris akadt valaki, aki másolni akarja a világ legegyszerűbb appját!

TECH
2014 június 26., 05:42
photo_camera Hey

Ahogy azt Plankó Gergő már két cikkében is megemlítette, napok óta lelkesen küldözgetjük egymásnak a yókat a világ legjobb appjával, a pontosan és kizárólag erre jó Yo!-val.

A sikert ez esetben nem láthatatlan. A mindössze nyolc óra alatt leprogramozott app pillanatok alatt vállt a legkeresettebbé. Nem csoda, hogy máris másolni próbálják. Jómagam például egyből feltaláltam az ellenkulturális rétegverziót, az Oi!-t, de amíg az csak a fejemben létezik, a Hey már a valóságban is.

A jelszavuk annyi, hogy "Amikor egy Yo nem elég", ami egyértelművé teszi, hogy teljesen félre is értették a lényeget.

Hát mire ne volna elég egy egyszerű Yo?

A Hey katingedzs, sztétofdiart újítása, hogy a felhasználó megmondhatja, hány "y" legyen a "Hey" végén. Mert annak már többletjelentése van. Például szerintük

  • az hogy "Hey", szimplán haverkodás;
  • az, hogy "heyy", az viszont már flörtölés;
  • a "heyyy" meg már egyenesen perverz.

Ha valaki bonyolultan akar egyszerű lenni, az innen letöltheti. (Via Business Insider)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.