Az MTV-n a Németország - Ghána meccs volt a legnépszerűbb

media
2014 június 27., 12:28
comments 2

Kiadta a csoportkörök nézettségi statisztikáit az MTVA. Két csatornán összesen 169 órát közvetítettet, amivel 6 millió 614 ezer főt értek el. Online átlagosan 17 ezren nézték a meccseket.

Az M1 nézettsége nagyot ugrott a vébé miatt, két és félszeresére ugrott a tavalyi hasonló időszakhoz képest.

A legnézettebb meccs a Németország–Ghána volt, 1,104 ezer ember nézte ezt. A spanyol-holland lett a második, 1,101 ezer nézővel, és egy harmadik spanyol meccs, a chileiek elleni került a harmadik helyre. Kár, hogy kiestek. 

Az esti meccseket átlagosan 821 ezren nézték, a délutániakat 665 ezren, az éjszakaiakat pedig 234 ezren.

A neten a legtöbben az első meccset nézték, több mint 45 ezren. Népszerű volt még a Németország–Portugália, és a Brazília–Mexikó a maga 30-30 ezer látogatójával. A vb kezdete óta  60-80 ezren keresik fel a telesport.hu oldalát.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.