Ausztráliában lesz egy South Park nevű város

külföld
2014 június 29., 13:47
comments 18

Az ausztrál szövetségi kormány csökkenteni akarja az önkormányzatok számát, ezért több település egyesül. A tervek szerint egyesül South Perth és Victoria Park is. A városok közgyűlései a jövő héten szavaznak az összeolvadásról, és az új városnévről, ami valószínűleg

South Park lesz.

Victoria Park közgyűlése eleinte a South Bank nevet támogatta, de a település polgármestere most már látja a vicces névben rejlő lehetőségeket, és reméli, hogy a javasolt név a lakóknak is tetszik majd.

A leendő South Park amúgy Nyugat-Ausztrália egyik leggazdagabb környéke országos hírű magániskolákkal és több millió dollárt érő otthonokkal. (PerthNow)

(Címlapi kép innen.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.