Hogyan ne legyél strici?

bűnügy
2014 június 29., 08:58
comments 51

B. Imre és neje bemutatja, hogy miért nem érdemes belevágni ebbe a pénzkereseti lehetőségbe.

A házaspárról a Blikk cikke szerint annyit érdemes tudni, hogy viszonylag jó körülmények között, vidéken saját családi házukban éltek, a nő fodrászként dolgozott, a férj gipszkartonozott, négyszázezres volt a családi kassza, és a második gyereküket várták, amikor az asszony fejében megszületett az ötlet:

futtassanak egy prostituáltat.

Még ötlete is volt, honnan szerezhetnek ehhez lányt, T. Márkot ajánlotta a férjének. T. Márk maga is ebben az üzletben utazott, elment hát hozzá Imre Pestre. A rutinos strici 200 ezerért ajánlott egy lányt a pályakezdőnek, akiért a házaspár a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Bökönybe utazott. Az első meglepetés az volt, hogy

a megvételre ajánlott nő ronda volt.

De annyira, hogy 20 ezer forintot ott helyben le is alkudtak a 200 ezer forintos árból.

Így végül is megkötötték az üzletet, az asszony két napig csinosította a lányt, a férj ruhákat vett neki, amiben aztán kiállította Pesten az egyik út szélére. A lány fél óra után lépett le. Másnap pedig a rendőrök jelentek meg a felsült strici családi házánál, mert kiderült, hogy a fővárosi nagymenő T. Márkot és bandáját hónapok óta figyelték, telefonját is lehallgatták.

Így járt Imre, aki a Nyíregyházi Törvényszék közleménye szerint emberkereskedelem bűntette miatt két év két hónap letöltendő börtönbüntetést kapott, G. Melinda felfüggesztettet. A házaspár pedig azóta el is vált.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.