Szíriába indult, hogy csatlakozzon az Al-Kaidához, de már a denveri reptéren lekapcsolta az FBI a 19 éves lányt

bűnügy
2014 július 03., 03:29

A coloradói tinédzser, Shannon Maureen Conley a denveri nemzetközi repülőtéren szállt volna fel egy Törökországba tartó gépre. Úti célja Szíria volt, ahol csatlakozott volna az Al-Kaida terrorszervezethez. A lány az interneten ismerkedett meg egy tunéziai toborzóval, aki azt állította magáról, hogy az ISIS-ban harcol. Az eset még áprilisban történt, most kerültek nyilvánosságra a vonatkozó bírósági dokumentumok. A 19 éves lányt külföldi terrorszervezet segítésére irányuló konspirációval vádolják.

(New York Daily News)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.