Hála Istennek az MTI angolul is lehozta a KDNP közleményét a szombati Pride-ról

POLITIKA
2014 július 07., 12:10
comments 59

Azt már megszokhattuk, hogy az MTI az igazán fontosnak vélt híreket - pl. a Fidesz szóvivőinek szocigyalázásait - angolul is lehozza, de most egy különösen tréfás szerkesztő úgy döntött, hogy a KDNP Budapest Pride-ról kiadott közleménye is érdemes lehet a világ figyelmére.

És milyen igaza van!

Így legalább az egész világ olvashatja, hogy a KDNP szerint az olyan extremitásokat, mint pl. Oroszország leszámítva a világban mindenhol békében ünnepelt Pride

  • az emberi jogok védelmének álcázott szándékos politikai provokáció;
  • hogy keresztény szimbólumokat gyaláztak meg;
  • hogy a KDNP szerint léteznek természettörvények, mi több, ezek kimondottan ellentétesek a melegházassággal.

Mindamellett szerintük az, hogy nem tiltották be ezt a förtelmet, bizonyítja, hogy Magyarországon sértetlen a szólás- és gyülekezési szabadság, a melegeket pedig egyáltalán nem diszkriminálják - már ha nem akarnak házasodni, vagy gyereket örökbe fogadni, ugye.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.