Vármegyések keresik a Pride-on papnak öltözött, szakállas olaszt

szép emberek
2014 július 11., 09:46
comments 857

Volt az idei Budapest Pride-on, az egyik kamionon egy papnak öltözött, szakállas férfi, aki egy árpádsávos Nagy-Magyarország rajzot tartott a kezében, az ábra közepén egy fekete pénisszel, meg a

"Nemzeti érzelmű fasszopók"

felirattal.

Na, erre a férfire nagyon-nagyon berágott az egész magyar szélsőjobboldal.

A Deres.tv július 7-én írt egy bejegyzést róla, és kérték, hogy aki tud róla bármilyen személyes információt, az ossza meg. Sikerült is beazonosítani a lakását, és kideríteni, hogy olasz születésű.

A címét és a munkahelyének nevét is publikálták.

Július 9-én pedig arról írt a Deres.tv, hogy a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom tagjai személyesen is próbálták megkeresni az olasz férfit, de csak a főnökével tudtak beszélni. Ő nem volt túl közlékeny, ezért Zagyva György Gyula jól megígérte neki, hogy jól felteszi majd őt meg a cégét a kuruc.infóra.

Eddig nagyjából ennyi a sztori.

Minden szava csupa-csupa szomorúság.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.