Felkerült a YouTube-ra Bill Murray és Dan Aykroyd 1984-es sci-fije, amit az MGM soha nem akart képernyőre engedni

a hetedik művészet
2014 július 13., 12:10
comments 9

Itt ez az 1984-es film, a Nothing Lasts Forever, amit az MGM végül azért nem kezdett el fogalmazni, mert megbukott a tesztvetítéseken.

Pedig még Bill Murray és Dan Aykroyd is játszanak benne. Igaz, nem ők a főszereplők, hanem Zach Galligan, akit a magyar közönség leginkább a Szörnyecskék főszereplőjeként ismerhet.

Ezt az 1984-es filmet Tom Schiller rendezte és arról szól, hogy egy New York-i srác, egy utazása után, arra tér vissza Manhattanbe, hogy a város feletti uralmat átvette a Kikötői Hatóság. A srácra rákényszerítenek valami alantas munkát, ahol Dan Aykroyd alakítja a főnökét, de aztán megismerkedik pár hobóval, és rájön, hogy a világ városainak sorsát a városok csavargói alakítják. Ezek a csavargók elküldik a főszereplőt a Holdra, hogy ott terjessze a békét. A Holdra busszal megy, aminek Bill Murray a vezetője.
Ezt nem én találtam ki, a film Wikipedia-oldalán olvastam. Ezek alapján annyira nem is csodálom, hogy megbukott a tesztvetítéseken :(

A film nem most került fel a YouTube-ra, de csak az utóbbi napokban figyeltek fel rá.

A Hollywood Reporter azt írja, hogy a filmet kétszer vetítették volna a Cannes-i filmfesztiválon, de az MGM oda sem engedte el. Tom Schiller pedig 2010-ben azt nyilatkozta róla, hogy igazából senki nem figyelt akkoriban arra, hogy mit csinál a stábjával, ezért az MGM pöpec infrastruktúráját felhasználva készített egy szerzői filmet. Gratulálunk neki.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.