Nem emlékszem túl sok mindenre, de ez végül is teljesen mindegy most

futball
2014 július 14., 08:33
comments 26

Christof Kramer idén májusban játszott először a német válogatottban, a döntőig összesen 12 percet kapott a világbajnokságon, volt, hogy csak időhúzó csere volt a franciák ellen.

Vasárnap aztán megkapta élete lehetőségét, kezdőként lépett pályára karrierje összesen ötödik válogatott meccsén. Aztán jött Garay a 30. percben, és úgy tartolta le vállal, hogy a német játékosnak láthatóan fogalma sem volt arról, hogy hol van, ketten támogatták le a pályáról.

Kramer még a meccs végi ünneplésben is elég bizonytalanul ugrált a többiekkel, aztán nyilatkozta a címben is idézett mondatot:

Nem emlékszem túl sok mindenre, de ez végül is teljesen mindegy most

Valami hasonlót megúszott Higuain, bár ha az ő ütközése korábban van, legalább lett volna mire fognia a hatalmas kihagyott helyzetét. Az argentin csatárt Neuer takarította el.

 

Neuer felidézte a nagy előd, Tony Schumacher brutalitását Battiston ellen. Talán annyi különbséggel, hogy nem egy teljes erőből szembe rohanó játékost ütközött le, hanem oldalról szállt bele Higuainba. 

És akkor ott volt még Schweinsteiger vére is a csatamezőn, ő a hosszabbításban többet volt a fűvön, mint a lábán.

schweinsteiger

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.